Van kindsbeen af was ik geboeid door de natuur: uren kon ik zitten kijken naar een stuk gras: wat zich daar allemaal afspeelde! Ik ben nog steeds graag in de natuur en hou van natuurlijke materialen. Maar ook het natuurlijke in de mens is voor mij heel belangrijk. Jezelf zijn: wie ben je, wat wil je.
Als dochter van een artiest, gemaakt in Rome- geboren in Parijs en getogen in Gent, groeide ik op in een veelzijdige wereld. Ik ontmoette veel soorten mensen en reisde de wereld rond. Dat verruimde mijn blik op de wereld, mijn creativiteit werd geprikkeld maar ook het openstaan voor ‘anders zijn’ en ‘het andere’.

Na mijn studies Oosterse Filologie (Sinologie) en Communicatiewetenschappen begon ik aan een lange en bochtige weg van opleidingen. Het was een leerrijke zoektocht: van Kruidenleer naar Macrobiotiek, Medicinaal Koken, Chinese Geneeskunde (basis), Voetreflextherapie, Enneagram, NLP, Holotropic Breathwork en recent Iriscopie. Maar de belangrijkste leermeester was het leven zelf met zijn leuke en minder leuke ervaringen. De grootste lessen deden het meeste pijn, maar de beloning is navenant.

Via Troubadour wil Ik mensen begeleiden om zichzelf te verwezenlijken en hun dromen te realiseren. Hen, jong en oud, helpen en inspireren om keuzes te maken, angsten te overwinnen en veranderingen aan te durven. Maar ook oude patronen doorbreken die groeien in de weg staan of ziektes veroorzaken.

Ik bied je een behandeling aan op maat, wat je op dat moment nodig hebt. Een combinatie van gesprekstherapie, voedingsadvies, therapeutisch lichaamswerk en voetreflextherapie.

 

“Your playing small does not serve the world.
There is nothing enlightened about shrinking so that people won’t feel insecure around you.
We were born to make manifest the glory of God that is within us.
It’s not just in some of us; it’s in all of us.
And when we let our own light shine,
we unconsciously give other people permission to do the same.
As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

Nelson Mandela