Mijn naam is Diëgo Van De Keere. Ik kan nu gaan schrijven dat ik 28 jaar oud ben, geboren ben te Brugge en al mijn hele leven in Maldegem woon, sinds een 5-tal jaar in een huis met een vrij grote tuin met mijn vriendin Ilse, enz. … Hoezeer dit alles ongetwijfeld bepalend is voor mijn levensloop, ik heb niet het gevoel dat dit veel zegt over ‘wie ik ben’. Dus gooi ik het liever over een andere boeg.

Zo lang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door de natuur en hoe die werkt. Ik ben hierbij ook iemand die zich veel vragen stelt: Wie ben ik? Wat doe ik hier? Hoe kan ik een bijdrage leveren aan het geheel? Wat is leven? Wat is dood? Wat is bewustzijn? …
Mijn leven is net zoals dat van ons allemaal een groot labyrinth vol doodlopende straatjes, valkuilen & hindernissen. Dit labyrinth bestaat uit patronen, vereenzelvigingen, overtuigingen etc. Tijdens mijn tocht doorheen dit alles, ben ik enkele heel interessante dingen tegengekomen die mijn leven richting en zin hebben gegeven (en dit nog steeds doen). Allerlei vereenzelvigingen die zogenaamd bepalen wie iemand is, zijn voor mij eigenlijk van weinig betekenis: ze zijn immers alle van voorbijgaande aard. Als je dus écht wilt weten wie ik ben, zul je me moeten leren kennen. In mijn meest heldere momenten zie ik mezelf als een ziel – een geestelijk wezen, dat in een tijdelijk lichaam een bepaalde rol te spelen heeft. En zo zie ik jou ook, ongeacht hoe jij jezelf ziet.

Mijn rol in dit alles is deze kennis toepassen, verfijnen & verspreiden dmv gesprekken, workshops, lezingen, cursussen, ontwerpen, natuurwandelingen..

http://www.anupana.be/start.html