Dhoomkot – Raipur

INDIA

Yamuna Health Resort is een ecologisch paradijs gelegen aan de voet van de Himalya naast een idyllisch bergriviertje. Deze prachtige locatie leent er zich volledig toe om de basis te herontdekken.

Het concept van Yamuna Health Resort is gebaseerd op de principes van Yin en Yang. De harmonie in de vier dimensies: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De Taoïstische vijf elementen-leer; vuur, water, aarde, lucht en de mens als centraal element. De helende kracht van de natuur.

Dankzij de ijzersterke combinatie van Ayurveda, Traditionele Chinese geneeskunde, mineraaltherapie, Qi Gong Dao Yin, Yoga en heel diepgaande behandelingen zoals Tuina Massage, stoombaden op basis van kruiden… worden de opmerkelijke resultaten op de voet gevolgd door de Universiteit van Haridwar.

Door de geprivilegieerde ligging, de passie en kennis van Guy Leta en zijn medewerkers, de uit-gekiende behandelingen en maaltijden is Yamuna Health Resort de ideale locatie om groepen of individuele klanten het volgende aan te bieden.

  • Totale gezondheidskuur, ziektepreventie, behandeling van bestaande ziektes door een combinatie van panchakarma, detox – en reinigingskuur, acupunctuur, mineraaltherapie, Yoga en Qi Gong, Tuina massages, stoombad op basis van oliën en kruiden, zandtherapie, hydrotherapie, shirodara…
  • Personal training onder begeleiding van Guy Leta
  • Incentive, teambuilding eventueel met coach
  • Familie setting
  • Sport , eventueel persoonlijke begeleiding, avontuur , trekking van 1 , 2 , 3. dagen
  • Cursussen , opleidingen: voeding, tuina massage, yoga, Qi Gong, Mantra’s,etc..